Commissies

De ToCo

De toernooicommissie (ToCo) is verantwoordelijk voor het organiseren van alle toernooien binnen Beat It. Ongeveer eens per 2 maanden wordt er een toernooi georganiseerd. De toernooien zijn meestal ook open voor alumni en leden van andere studentensquashverenigingen. Tevens staan er ook speciale toernooien op de agenda: Battle of the Cities en het Ballstars toernooi. Deze toernooien worden in samenwerking met andere verenigingen georganiseerd.


Dan Jarman, Eefje Weersink, Pjotr Temme, Ryan Berelowitz

De ACCIE

De activiteitencommissie, oftewel de ‘Accie’ is een super gezellige commissie binnen US Beat It. De commissie zet zich in om ten minste één keer per maand  een leuk en uniek evenement te organiseren. Op deze wijze kunnen we samen zorgen voor een actieve vereniging, waarbij leden elkaar beter leren kennen buiten de squashbaan om. Daarnaast hebben alumni de mogelijkheid om nog betrokken te blijven bij de vereniging zonder actief te squashen bij US Beat It.


Thom Hermens, Aimée-Stephanie Reid, Simone Dam, Stuart Leishman, Suvi Jokinen

 

De YearCie

De YearCie is de nieuwste commissie van Beat It. In de afgelopen jaren vonden we dat er eigenlijk te weinig foto’s van alle leuke activiteiten en toernooien overgebleven waren en daarom is de YearCie dit jaar erbij gekomen als commissie. De YearCie zal bij ieder AcCie evenement en bij ieder ToCo toernooi foto’s maken. Aan het einde van het jaar zal er ook een jaarboek worden samengesteld dat leden kunnen kopen.


Emma Cornielje, Hananne Heil, Louisa Kuiper, Nina van Rossem

 

In 2017 is een nieuwe traditie geboren. De ToCo daagde de AcCie uit voor een potje lasergamen. De winnaars konden zichzelf gedurende het hele jaar de beste commissie noemen.

 

Elk jaar zijn we op zoek naar nieuwe leden voor de ToCo, de AcCie en de PicCie. Als je geïnteresseerd bent in een plekje in een van de commissies of als je leuke ideeën hebt, twijfel niet en laat het ons weten door een email te sturen naar bestuur@usbeatit.nl.