Commissies

De ToCo

De toernooicommissie (ToCo) is verantwoordelijk voor het organiseren van alle toernooien binnen Beat It. Ongeveer eens per 2 maanden wordt er een toernooi georganiseerd. De toernooien zijn meestal ook open voor alumni en leden van andere studentensquashverenigingen. Tevens staan er ook speciale toernooien op de agenda: Battle of the Cities en het Ballstars toernooi. Deze toernooien worden in samenwerking met andere verenigingen georganiseerd.

ToCo


Dan Jarman, Alistair Salisbury, Ramon de Kwaadsteniet

De ACCIE

De activiteitencommissie, oftewel de ‘Accie’ is een super gezellige commissie binnen US Beat It. De commissie zet zich in om ten minste één keer per maand  een leuk en uniek evenement te organiseren. Op deze wijze kunnen we samen zorgen voor een actieve vereniging, waarbij leden elkaar beter leren kennen buiten de squashbaan om. Daarnaast hebben alumni de mogelijkheid om nog betrokken te blijven bij de vereniging zonder actief te squashen bij US Beat It.

AcCie


Eefje Weersink, Daniel Hickey, Thom Hermens, Lennaert Eijsvogel, Eline Reijnen

 

De LuCie

Dit jaar bestaat US Beat It 10 jaar! Dit gaan we uiteraard uitbundig vieren met een toernooi en een legendarisch feest! Onze geweldige Lustrum Commissie is hard bezig met de voorbereidingen voor zaterdag 2 juni!