Competitie

Bij Beat It kan je naast de laddercompetitie, ook competitie spelen in een team bij de Kleine Kompetitie. Zo kun je buiten de clubavonden wedstrijdervaring opdoen tegen andere studenten buiten Beat It.

Kleine Kompetitie: gezellig en afwisselend

Speel je al iets langer en vind je leuk om in Beat It team te spelen? Dan is de Kleine Kompetitie wat voor jou! In Kleine Kompetitie speel je elke 3 weken op zaterdagmiddag twee wedstrijden tegen twee andere teams. Dit zijn andere studententeams uit Nijmegen en Eindhoven, maar ook teams zijn als All Inn Utrecht. Je speelt altijd ergens in de regio Utrecht, Noord-Brabant en Gelderland, vandaar de naam ‘Kleine Kompetitie’. Dit maakt de Kleine Kompetitie ook zo leuk en afwisselend.

Spelen op je eigen niveau

Naar je speelsterkte in je team, speel je een wedstrijd tegen iemand die ongeveer even goed is. Ben je bijvoorbeeld de nr.3 in je team, dan speel je ook tegen de nummer 3 van het andere team. Je hoeft dus niet de beste te zijn om competitie te spelen, als je maar leuk team hebt en paar jaar squash speelt. Want bij de Kleine Kompetitie staat vooral de gezelligheid van het squashen centraal!

Meer info? Kijk op de website van de Kleine Kompetitie

Inschrijven kan tot 26 augustus en kan worden doorgegeven via dit formulier!