Competitie

Us Beat It internal box league

Als deel van het competitieve aanbod, organiseert US Beat It een interne box league. Deelnemers spelen circa vier wedstrijden per maand, waarbij promotie/degradatie plaatsvindt aan het einde van de maand. De league geeft spelers een kans om tegen elkaar te spelen in wedstrijdverband buiten de clubavonden om. Door de league zullen leden de kans krijgen om meer ervaring op te doen in 1-op-1 wedstrijden en zo hun squashvaardigheden te verbeteren, waarbij natuurlijk het streven is om in de eerste divisie uiteindelijk terecht te komen. 

Kleine Kompetitie: gezellig en afwisselend

Note: Op het moment hebben we geen Beat It team dat deelneemt aan de competitie 

Bij Beat It kan je naast de Olympos laddercompetitie en de interne box league, ook competitie spelen in een team bij de Kleine Kompetitie. Zo kun je buiten de clubavonden wedstrijdervaring opdoen tegen andere studenten buiten Beat It.

Speel je al iets langer en vind je leuk om in Beat It team te spelen? Dan is de Kleine Kompetitie wat voor jou! In Kleine Kompetitie speel je elke 3 weken op zaterdagmiddag twee wedstrijden tegen twee andere teams. Dit zijn andere studententeams uit Nijmegen en Eindhoven, maar ook teams zijn als All Inn Utrecht. Je speelt altijd ergens in de regio Utrecht, Noord-Brabant en Gelderland, vandaar de naam ‘Kleine Kompetitie’. Dit maakt de Kleine Kompetitie ook zo leuk en afwisselend.

Spelen op je eigen niveau

Naar je speelsterkte in je team, speel je een wedstrijd tegen iemand die ongeveer even goed is. Ben je bijvoorbeeld de nr.3 in je team, dan speel je ook tegen de nummer 3 van het andere team. Je hoeft dus niet de beste te zijn om competitie te spelen, als je maar leuk team hebt en paar jaar squash speelt. Want bij de Kleine Kompetitie staat vooral de gezelligheid van het squashen centraal!

Meer info? Kijk op de website van de Kleine Kompetitie

Inschrijven kan tot 26 augustus en kan worden doorgegeven via dit formulier!