Leden weekend

We verzamelden op Utrecht centraal. De sfeer zat er al goed in, maar er was ook enige spanning te bemerken. Want niemand wist nog waar we heen gingen! De AcCie had de locatie goed geheim gehouden.
Het was een lange tocht. Na de treinreis en hobbelige busrit gingen we als echte padvinders met Google Maps te voet verder, opzoek naar de accommodatie die 300 uur lopen bleek te zijn. Het was zwaar met al die tassen en slaapzakken op onze rug, maar bij de laatste paar kilometer konden we de warme geuren van Lennaert en Thom’s kook kunsten al ruiken. Dat maakte dat iedereen sneller ging lopen.
Wat waren we blij toen we aan kwamen bij het idyllische scoutinghutje in Veghel. Na wat biertjes en een paar ongepaste grappen van Ome Peter kon het feest echt beginnen. Het werd een weekend vol avontuur: spannende spelletjes en speurtochten en een aantal flinke katers. We zijn zelfs Ramon een paar uur kwijt geweest… oeps.
Wij zullen dit weekend onthouden als een mooi avontuur…
Maar waarschijnlijk zal Veghel het zich herinneren als “Het weekend dat er een dronken verdwaalde piraat werd opgepakt en thuisgebracht door de politie”

Wat is Brabant toch gezellig. Volgend jaar weer!

bier  ramon  tafel